Položen asfalt na put Muranovići u MZ Ostrožac

Investicija za ovaj put je 80 000 KM, raspoređenih iz sredstava GSM licence koja su pripala Unsko-sanskom kantonu. Moram pohvaliti mještane Ostrošca i vodstvo Mjesne zajednice koji su pružili svu podršku Direkciji regionalnih cesta USK da se radovi izvrše na vrijeme, kaže Amel Alagić, direktor Direkcije.

Na radost mještana MZ Ostrožac u Cazinu privode se kraju poslovi na asfaltiranju lokalnog puta Muranovići. Radilište su danas zajedno obišli predstavnici Direkcije regionalnih cesta, koja je implementator projekta, Općine Cazin te ministri u Vladi USK Amir Murić i Mirsad Topčagić.

–    Investicija za ovaj put je  80 000 KM, raspoređenih iz sredstava GSM licence koja su pripala Unsko-sanskom kantonu. Moram pohvaliti mještane Ostrošca i vodstvo Mjesne zajednice koji su pružili svu podršku Direkciji regionalnih cesta USK da se radovi izvrše na vrijeme, kaže Amel Alagić, direktor Direkcije.

Ministar Murić, u ime Vlade USK, pozdravio je mještane te im obećao da će nakon okončanja ovog projekta biti nastavljene aktivnosti koje građani ove i drugih mjesnih zajednica delegiraju kao prioritetne.